Image

The best way to predict the future is to create it

De afgelopen twee jaar vlogen voorbij en wat is FLINN gegroeid! Met een goed opgebouwde buffer om ons winkelcafe deze zomer verder te professionaliseren gingen we de zomer tegemoet. 

Ineens was daar de mededeling dat we moesten sluiten in verband met corona. Volledig dichtgaan en bij de pakkenneer zitten was voor ons geen optie. Doorgaan, creatief zijn en alle mogelijkheden aangrijpen die wél kunnen! Inleveren waar in te leveren valt. Als vrijwilliger zonder auto in eigen bedrijf. Hierdoor zijn we als startend bedrijf in de picture gebleven en hebben we onze klanten niet in de kou laten staan, daar zijn wij ontzettend trots op!

Een van de dingen waar we zo hard voor gespaard hadden en heel hard nodig is, is een nieuw koffiezetapparaat die met ons mee groeit en de geweldige drukte ook aan kan. Het apparaat wat we nu hebben staan is het startmodel waar we mee begonnen zijn en is de drukte nu volledig ontgroeit. Hierdoor moet hij bijna wekelijks worden gerepareerd. 

Omdat we de afgelopen maanden hebben gemerkt dat veel mensen een feeling hebben met ons winkelcafé en zich betrokken voelen, hebben we besloten om jullie als échte FLINN supporters om hulp te vragen. FLINN is tenslotte een plek voor iedereen!

Je kan supporter van FLINN worden door hiernaast een donatie te doen.

Als dank voor jouw donatie kan jouw naam worden vermeld op onze FLINN supportersboog in onze winkel als je ook je naam vermeld. Op deze manier hebben al onze supporters een zichtbaar (of onzichtbaar) plekje in ons winkelcafé en in ons hart <3


Naam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Thank you for YOUR part in our JOURNEY