Over FLINN

FLINN is voor iedereen die in een ontspannen en gezellige sfeer op zoek gaat naar iets bijzonders. Een cadeau voor een goede vriend, een mooie woonaccessoire of een moment van ontspanning. Een interessante nieuwe shop-ervaring. Je vindt er immers veel producten met een mooi verhaal.
Geregeld zullen er nieuwe labels bijkomen waardoor er altijd wel wat nieuws te ontdekken valt. Daarnaast zorgt de creatieve omgeving en de diversiteit van het aanbod voor een uitzonderlijke beleving. Kom je snel eens langs bij FLINN?

Een interessante nieuwe shop-ervaring

Als eigenaresse van FLINN wil ik een plek creëren waar iedereen graag komt. Knus,gezellig en sfeervol. Het mooie historische stadscentrum van Vianen hierbij als prachtige omgeving. Jolien van den IJsel

Vianen

Met ruim 190 rijksmonumenten is Vianen een historische vestingstad. Haar geschiedenis is op elke straathoek voelbaar. De stad is omgeven door water en groen. Met heerlijke wandel- en fietsroutes in een bijzonder polderlandschap. Geniet ook van de gezellige terrassen aan de Voorstraat. Heeft u geen tijd om alles in één dag te ontdekken?

Blijf dan een nachtje slapen bij één van de unieke logeeradresjes in Vianen!

Tot snel in Vianen!ImageImageImageImageImage[/cs_content_seo]